#RELOP Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Pozwólcie, że się trochę rozpiszę. Fajny chłopak, bardzo cierpliwy, z poczuciem humoru, gdy ma chwilę to pomoże. Wielu użytkowników odczuje brak Twojej obecności. Byłeś niewątpliwym przykładem, że mając dużo rang można z tym łatwo podołać i jeszcze za to pochwały dostawać. Rozmowy z Tobą były(co ja gadam, nadal są) przyjemne. Na mixach botek, tylko czasem coś mu skapło na DD2. Włożyłeś bardzo wielki wkład w tą sieć i myślę ze kiedyś wrócisz - jak każdy. Wiem, że może 2-3 osoby to przeczytają, ale warto postawić na Karolka. Do zobaczenia na Steamie. Pozdrawiam, RELOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi