pionteczekessa Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Witam. Po kilku przemyśleniach zdecydowałem się jednak zrezygnować z dalszej działalności na MH. Tym samym rezygnuję ze wszystkich powierzonych mi rang i funkcji. Dzięki za szansę, którą otrzymałem mimo kilku sprzeczek, nieporozumień. Mam nadzieję, że jej nie zmarnowałem. Dobrym mówcą czy pisarzem nie jestem, tak więc przejdę do pozdrowień. @Malu, @Morderca, @Zielonaa., @aquax, @Proxx, , , , @SLODZIAK, @LKD. Chciałbym zacząć od osób ze zlotu. Priorytetem dla mnie są osoby znane mi osobiście. Dzięki za miłe chwile spędzone razem na tym zadupiu. Mam nadzieję, że widzimy się w zbliżające się wakacje. Nie chciało mi się pisać paru zdań dla każdego z osobna, więc musicie zaakceptować taką wersję. c: , dzięki za danie mi szansy na różnych stanowiskach i dużą pomoc z Twojej strony, czasem również w sprawach prywatnych. Gdybyś czegoś potrzebował, pisz. Chętnie pomogę w sprawach graficznych czy też przy forum jako zielony admin techniczny. , @Danke:*, @Ola, , @Geralt z Rivi, @Teez., @`Shooter., @Procentowy, @#RELOP, , @NikoS, @Strajk, @nynek - pozdrawiam Was i ekipę z JB, mixów, adminów serwerów, opiekunów, super adminów, z resztą każdego użytkownika z osobna. Wszystkim wymienionym wyżej, jak i całej reszcie ekipy życzę jak najlepiej i gratuluję, że ze mną wytrzymaliście tyle czasu. Nie myślcie sobie, że odchodzę na inną sieć. Na MH kończę swoją przygodę, być może kiedyś wrócę. Teraz chciałbym oderwać się od komputera i poświęcać więcej czasu na życie realne. Trzymajcie się i do następnego. Proszę o zabranie rang i uprawnień na sieci. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Bardzo dziękujemy za czas, nerwy oraz wszelkie starania, które poświęciłeś na tej sieci. Doceniam Twój wkład, bo wiem jak wiele zrobiłeś. Super gość z Ciebie i mamy nadzieję, że jeszcze tu wrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Głupi. Wrócisz szybciej niż myślisz! Powodzenia ZIĄ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Bywaj mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 No stary. Tego się nie spodziewałem. Bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Trzymaj się Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 3maj się i Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 No szkoda fajny dzieciak z Ciebie ogolnie spoko. Na razie mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Żegnaj i powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Uprawnienia odebrane. Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Freezu, bardzo pomocny chłopak. Nigdy nie odmawiałeś i zawsze byłeś cierpliwy, mimo że bywałem upierdliwy. Prywatnie przypominasz mi trochę mnie gdy byłem w Twoim wieku. Odezwij się czasem. Bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Cóż żegnaj i do następnego razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Ja sie z mistrzem nie żegnam. Kontakt trzymamy dalej . Dzięki za pomoc, udzielanie wskazówek i wyprowadzanie na prostą. Ps. Bez Ciebie to Jaila nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Freezu no nie i co my teraz bez Ciebie zrobimy? . Ehhh, szkoda, że odchodzisz. Praktycznie każdy Cię lubi, spoko gostek z Ciebie . Tobie również wszystkiego co najlepsze . P O W O D Z E N I A . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Hah o niee nty Ty i Freezu to zupełnie inna bajka poza tym nie umiesz grać na gitarze Również mam nadzieję, że spotkamy się w kolejne wakacje, na zlocie jakoś przeżyliśmy w tych spartańskich warunkach Dzięki za cudowną grę na gitarze, wpadniesz jeszcze na ts mi trochę pograć prawda? Miły, pomocny, cierpliwy i ułożony chłopak. Trzymaj tak dalej Nie żegnam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 3maj się, powodzenia : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 3maj się Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Trzymaj się. Dzięki za wszystko co zrobiłeś dla sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Szkoda, ze odchodzisz, nom ale żegnam i powodzenia w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Trzymaj się mały :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 trzym sie, musimy popykac mixy- nie mysl ze to juz koniec karania Cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 dzejki: co za placek... dopiero co mial wiecej rang niz lat Bajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi