Gość Guest Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Witam tutaj widzialem ze tez ktoś ma problem z vipem bo go nie ma ja mam to samo kupiłem go jakoś 3 może 4 dni temu wcześniej mialem a teraz go nie mam wogóle p.s nie piszcie mi ze coś żle wpisalem bo nie raz kupywalem vipa u was STEAM_0:0:55388077 to mój sid pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Tutaj masz wyjaśnione dlaczego nie masz http://multi-head.pl/topic/44765-brak-admina-vipa-premki/#entry241579 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 aha rozumiem dziękuje temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi