Gość Guest Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Witam. Nie wiem czy trafiłem do odpowiedniego działu, więc wybaczcie. ;d Mam taki problem, iż kilka minut temu zostały zrobione mi ssy, a w żadnym z folderów nie mogę ich znaleźć, próbowałem na różne sposoby. Czy wiecie gdzie mogły się te ssy zapodziać? ;d Dodam, że to ns... Pierwszy raz mam styczność z nonsteam'em stąd mój problem. z góry dzięki za pomoc. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Szukaj ss'ów w formacie .tga. Jest ich pięć. Pełna nazwa - Halflifexx.tga Poradnik. http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 To też już próbowałem. ;d No cóż dzięki za chęć pomocy, do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Zamykam na prośbę gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi