Gość Guest Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Nick: ReiweNWiek: 21Doświadczenie (w byciu adminem): hmm.. jeżeli interpretować to jako wartość liczbowa to nie jestem dokładnie pewien (^^) lecz z pewnością mogę stwierdzić iz wielokrotnie. (zbędne będzie by reklamować w tym miejscu innych )Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8Staż w CS-sie: 7 latSteam / NonSteam: Steam...Dlaczego Ty: Zawsze to samo pytanie... a może dlaczego nie ? Ludzie mogą pisać w wirtualnym świecie o sobie naprawdę wiele rzeczy.. wiec trudno aby nie koloryzować owych wypowiedzi... Sam o sobie mogę powiedzieć tylko tyle iz wiem,ze bezpodstawnie podania bym nie napisał a ze bardzo często gram w godzinach nocnych czy wieczornych co jest uzależnione od pracy mógłbym troszkę "pogonić" nocnych marków którzy to non stop irytują graczy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Pomiędzy 2-5 h (chyba,ze kobieta na to nie pozwala ;P)Kontakt: Najlepiej steam.. ewentualnie gg,forum lub jak ktoś woli innego typu komunikatory.. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/ReiweN/80.72.43.106:27027/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Wszystko ładnie pięknie . Ale masz 49/100h przegranych Do czasu nabicia godzin jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Słabo kojarzę Cię z serwera, wydaje mi się że konto utworzyłeś tutaj specjalnie pod podanie. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełniać następujące kryteria: - Wchodzenie raz dziennie na forum; - Minimum 16 lat; - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; - Minimum 100h przegrane na serwerze; - Obowiązkowo aktywne konto steam; - Posiadanie mikrofonu; Ty tego nie spełniasz . Godziny , forum , Daj sie bardziej poznac . AKTUALNIE moje zdanie brzmi NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Zamykam na czas uzupełnienia godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi