Hunter WPL Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Data. 30 .10 2014r godz:19.35. Admin Dawaj Tego Buta Frajerze ! Dowody kilkakrotna prośba zbanowania i niezainteresowanie się. Świadkowie: Sk Uwaga Strzelam :*,Latek.AcTiVe.?,Delma. Uzasadnienie: otóż ten admin kilka krotnie prosiłem aby dał bana kolesiowi który zaraził mnie przez ścianę nie zrobił tego ani mnie nie uzdrowił, a do tego jeszcze dał mi bana za to że nie wykonuje celi mapy.Po kilku krotnym napisaniu na u skargi Administrator Sk Uwaga Strzelam :* dał bana tej osobie a ja nie długo po tym też dostałem bana od admina Dawaj Tego Buta Frajerze . :help: :help: :help: :diablo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 A gdzie te dowody? Pokarz, że admin olewał skargi na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter WPL Napisano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2014 A gdzie te dowody? Pokarz, że admin olewał skargi na u@. Sorki nie zrobiłem sreen ale świadkowie to potwierdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter WPL Napisano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2014 A gdzie te dowody? Pokarz, że admin olewał skargi na u@. Sorki nie zrobiłem sreen ale świadkowie to potwierdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 "Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Składając skargę musisz mieć dowody w postaci demka ,screenu ,bez dowodów w takiej postaci skarga jest bezużyteczna i do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi