Gość Guest Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Witam gram na serwerze zombi mam VIP i Steam admin oskarżył mnie o WH i dał perma wstaw ss-y tylko że nie mam tych ss-ów szukałem i nie zrobił ich no sorki bardzo ale 11 zł nie chodzi na piechotę i nie zamierzam ich tracić a poza tym admin nie wie chyba co to Steam bo wh i steam nie bardzo się lubią prosze o un bana ss-ów nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 admin nie wie chyba co to Steam bo wh i steam nie bardzo się lubIą To powinno wszystko wyjaśniać, masz masę poradników gdzie znaleźć ssy , jeśli admin je zrobi na 100 % masz je w folderze. Jeśli nie umiesz ich znaleźć skorzystaj z poradnika - http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Niemożliwym jest, aby ich nie było Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondo Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Nawet gracze ze Steamem grają na czitach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Sprawy dotyczące Serwera" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Ogarnij się chłopie, już stoi jeden temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi