Gość Guest Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Nick podczas gry to OlaxDD Godzina : Byla chyba 20/21 30 pażdziernika 2014 r Mapa : Infrerno lub dedust2 Nie wiem gdyż weszłam na przypadkowy tylko chwilę grałam i dostałam bana permamentnego nie mam pojęcia czemu ale przez tego bana zoorienotwalam się ze nie moge wejsc na moj ulubiony server Zombie Plague Advenced...gdyz jest on rowniez z sieci Multi-Head.. O ile się nie mylę to na tym servie zostałam zbanowana : 80.72.40.110:27008. Proszę o odbanowanie.: / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Zostałaś zbanowana powód wrzuć ssy na forum. Czyli masz wrzucić ssy które zostały ci zrobione szukaj fotek z nazwa HalfLife.XX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Czas minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi