heaVeN. Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Witam, Witam Jestem Patryk mam 18 lat i pochodzę z Polski.. Interesuje się muzyką, sportem, a także motoryzacją. Lubie się pośmiać oraz grać w CS:GO i 1.6 (to rzadziej). Często także można mnie spotkać na ShoutBox'ie. Myślę, że będzie mi tu fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Witaj zapraszam na CS:GO AWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Witamy w naszych progach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Yoł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi