NJU Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Nick: NIU Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem na inncyh sieciach, a także tutaj, lecz musiałem zrezygnować ze względów na problemy techniczne z komputerem, które już wyeliminowałem:) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: około 6 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Jestem uczciwym człowiekiem, który chce pomóc administracji servera pilnować porządku na serverze, oraz pomagać innym graczom Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie siedzę minimum 3 godziny. Kontakt:GG- 31137075, Steam- N1U Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/%27N1U/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Znam go już troszkę ogarnia all musi zostać adminem TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Jestem na TAK Maiłeś tutaj Admina i dobrze sprawowałeś tą funkcję, a po za tym Wiek jest, Steam, wszystko się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Jestem na Tak. Miły, uczciwy, da się z Nim pogadać. Nada się : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Jestem na tak: -Godziny -wiek -Kulturalny -Mial juz admina i ogarniał. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Jestem na TAK -Godziny -Wiek -Doświadczony -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Jestem na tak aktywny miał już tutaj admina myślę że da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 TAK -był już adminem na tym serwerze i świetnie się sprawdzał -wysoka kultura -aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Na Tak. Wszystko się zgadza: -wiek -steam -godziny -amxx -gt Kulturalny nie wyzywa/przezywa miał adma więc nie ma żadnych przeciwwskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Jestem na Tak Wiek Steam Godziny są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Jak najbardziej na TAK! Ogarnia, miły, poznałem go dobrze i jestem pewien, że sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Na TaK + Wiek + Steam + Godziny + Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Na TAK. miły, aktywny, kulturalny i coś tam ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Na TAK -Kulturalny -Mily -Ogarniety , mial juz adma ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Myślę że podanie można zamknąć na dole zostało przedstawione wszystko. http://speedy.sh/gXFXV/2014-11-11-00014.jpg I drugi link jak to kolega mnie pozdrawia. http://speedy.sh/Qfw7p/2014-11-11-00015.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NJU Napisano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Sniperku.. widze, że spory prywatne wolisz załatwiać na forum, bo sobie sam poradzić nie możesz.. ajaj wielka szkoda. A napisałem to, do gościa z mojej drużyny który mnie zblokował piaskami, gdybym nawet Ci napisał na u@ o nim, to byś nie zareagował bo wiadomo jak baaaaardzo Ty mnie lubisz i jak ja Ciebie. Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ja jestem również na tak. Same plusiki +Miły +Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Hmmm... Jestem na tak. -Spełnia wymagania, -Aktywny, Jeżeli chodzi o kulturę to zawsze można to poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Na Tak. Steam + Wiek + Bardzo często grasz na serwie + Wszystkie wymagania spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Jestem na Tak miał tu admin i dobrze się sprawował można dać mu szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Pora napisać posta. :D N1u dobra dusza, ogarnie na luzie. Znowu nie mowcie jak Armin ma trudni czy coś.. Jak ktoś sobie zmieni język amxmodmenu na polskie to ja nie wiem w czym problem.. Każdy ogarnie, a tym bardziej juz doświadczony koleś Co do podania. Jestem na taj, bo co innego mam napisać. Chłopak jest sympatyczny i ogarnie wszystko, a jak się człowiek trochę pod denerwuje to każdemu jakiś wulgar wyleci. tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Na tak . Spelnia wymagania , problemow nie stwarza czesto go widac na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Jak najbardziej na Tak Wiek Steam Godziny Ogar + Miał już tu admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 ogólnie to Cie jakoś bardzo dobrze nie znam, ale widzę Cię na servie i ogólnie niemam zastrzeżeń co do Twojej gry. na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Niech wroci na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi