lil Kapi Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Więc chce się z wami pożegnać, iż dostałem admina n innej serwerowni i tam na razie będę. Może kiedyś wrócę. Chciałbym pozdrowić następujące osoby: Teez- pamiętam jak grałem z tb na starym jailu było spoczko o 2 w nocy z grimm`em Gurna picza- Za te kłótnie i za grę na jb . NoToSru- Za faaajną grę . NoToJa- Za dobrą grę i za śmiechy na serwie Grimm- Za pogawędki n jb i za gre o 2 w nocy Wujek Lajcik (czy jakoś tak )- za grę na serwie Krówka Lajcika- za pomoc na serwerze i grę Knoppcia- za grę na serwie atmosferę na serwie grę i pomoc A teraz ci którrzy mnie troszke denerwowali: Malu- będę szczery gram tu odkąd pamiętam ogarniam itp... Więc troszke mnie znasz, ale i tak nie dałeś mi spróbować wejść w'szeregi adminów z powodu śmiesznego wieku. Consecuente- 2 karniaczki ;P Jeśli kogoś pominolem to przepraszam. I chodź wiem, że ci ze starego jb nie zobaczą tego to i tak musiałem ich wymienić WIĘC DOZOBACZENIA =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 GoodBye. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Faktycznie bardzo musiałem Cie denerwować równym traktowaniem Yoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Cieszę sie, że cie poznałem . Pozdrowienia ze szpitala . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Trzymaj się, Powodzenia w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 I tak będziemy się widywać na naszym jailu Powodzenia i do zobaczenia ! :cthulhu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Narka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi