Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Twój nick podczas gry: Zielarz Godzina, data zdarzenia: 2:30 w nocy Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 195.230.113.17 Uzasadnienie: Zacząłem w ostatnim tygodniu dosyć często grać w cs`a i to jest jeden z moich głównych serwerów. Zdziwiłem się bardzo, że po takim czasie nagle dostałem bana za reklamę, która nie miała miejsca w tym czasie. Dlatego napisałem tą apelacje i liczę na UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Na Twoim IP jest jeszcze jeden ban z powodem reklama. Możesz to sobie sprawdzić w amxbansie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Zdążyłem się domyślić, że na to IP jest ban. Nie trudno się dziwić gdyż większość dostawców internetu korzysta z podobnego zakresu IP. Czy jest możliwość obejścia tego bana(granie na 1 nicku albo coś)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Zresetuj router, może masz zmienne IP i wtedy będziesz mógł grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Reset odpada - po nim nie będę miał internetu i nie mam zmiennego ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Jak nie masz zmiennego IP i masz stale IP to wychodzi na to ze to ty reklamowałeś inny serwer . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Roben, jak na twój wiek inteligencją nie grzeszysz. Następnym razem może podaj argumenty, nie puste słowa. Steam ID(moje, no steam) - STEAM_0 : 4 : 1544979005 Steam ID(osoby która na prawde została zbanowana) - STEAM_0:0:80016158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Zrób 100 reklam i poleci UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi