Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Witam mam problem bo zostałęm zbanowany po 1 nie slusznie bo nie czituje tylko dobrze gram ... a admin Wlepil mi bana napisal ze mam wstawic ss na forum powód a nie zrobił mi ani jednego ss ... sprawdzilem cały folder itd i nwm co zrobic czy jest mozliwosc zeby mnie odbanowac zalezy mi zeby grac na tym serwerze ;] mój nick w grze ; CzopsOboY ; Serwer Only dd2 dm ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wierzymy ci, że nie masz ssów, ale zrób pierw 100 reklam i będzie ok UB. Ewentualnie masz link http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87// i zobacz gdzie mogą być ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 PO pierwsze zastosuj się do wzoru do wstawiania ss'ów , a tu masz poradnik jak je znaleźć http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi