Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Siema. Pewnie problem bo kozystam z 2 internetów z tym że na jednym skonczyl mi sie limit i nie da rady grac w cs bo mi maks skacze ping i klatkuje mi , wiec sie podłanczam pod ten drugi ,wchodze na server a tam : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : mocnyxdee [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 37.248.255.78 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Ja gram pod nickiem sQuad juz sporo na tym servie,kupuje vipa wiec ja nie mam z tym nic wspolnego:) można coś zrobić zebym mogł wchodzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 To te drugie ip zbanowane za czitowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Zresetuj router i powinno pomóc. To IP nie możemy odbanować, bo cheater wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi