Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wzór skargi: Data i godzina: 20:31 11.11.14r Nick admina/gracza, który zawinił: | RG | `DarkS!d3 :> Dowody: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=65347 Świadkowie: gracze aktualnie grający na serwerze DD2+DM Uzasadnienie: Nie byłem odpalony a admin mnie zbanował za czitowanie zamiast zrobić screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Potwierdzam, chwilę po tym jak ja dostałem screeny gracz ten dostał bana za czity. Wiem, że na 100% nie czitował, ponieważ znam go z reala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 I dodam jeszcze że już wiele razy robiony mi screeny na DD2+DM i za każdym razem byłem czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Zapraszam admina banującego z demkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 tak po 1 nie mam demka po 2 mogłem ci dać bana przez przypadek wiesz jakie zamieszanie przed chwilą było na serwerze ciągle czit wchodził pod innym nickiem i zamiast go zbanowac mogłem ciebie. za co cię serdecznie przepraszam z góry naprawde mogłem ciebie zbanowac przez przypadek bo próbowałem co chwile banować tego odpaleńca jednego aż już nie ogarniałem i napisałem do adonai . jeszcze raz przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Skoro wchodził pod innym nickiem to można dać bana na IP. A z tego co wiem to do każdego bana trzeba robić demko, ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 wlasnie go się nie dało zbanowac próbowałem ale sobie nie radziłem. zawołałem adonai i po sprawie . NezeroX przepraszam cię ponownie ale nie wiem czy wiesz jak to jest jak aim lata i nagle na serwerze chaos spam u@ przezm ikro banuj banuj banuj i przez pośpieszanie się dałem bana tobie. ale ci mówie że to pomyłka jeśli to wszystko to poprosze o zamknięcie tematu i danie ub dla gracza Nezrox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi