Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Twój nick podczas gry: SlivQ Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa: dd2 + dm STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 2608203 Uzasadnienie: No to tak Grałem sobie na dd2 + dm wbilo kilku czitów i jeden z nich mial nick podobny do mojego była inna tylko 1 literka a admin zbanował mnie a nie czitera proszę o UB macie hltv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 No i chce pogratulować adminowi za to , że grał sobie cziter , ja trochę poprzeklinałem na admina i mi prędzej dał bana niż cziterowi a wiele razy pisałem na u@ ... Lepiej dać temu co przkelina niż cziterowi , pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Czekamy na Admina z potwierdzeniem, czy taka sytuacja zaistniała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Teraz to sie przyznaja przeklinałem na admina, hahaha skurwysyny podłe. Grać tak jak teraz i plakac ze czity bija, tak bedzie caly czas bo admini w dupach maja serwer graja jak im sie podoba. a dziecinada na serwerze szaleje. aby tak dalej. A gratulacje to mozecie podac adonai za to ze nie ma wyrozumialosci co do sytuacji na serwerze, gdybyscie wbijali czesciej na serwer wiedzieli byscie co sie dzieje a nie szpanerstwo na forum na maxa a na serwer wyjebane. Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 tak taka sytuacja zaistniała i wczoraj już był post podobny dwóch graczy zbanowałem przez przypadek co do rogera nie pisz mi na u@ admin ty kur** bo to nie na miejscu wiadomo ze nie zbanuje wszystkim jednym kliknięciem musze wejśc na spect zobaczyć i wtedy dopiro ban a ty mi spamujesz szybciej szybciej myślisz że to tako hop do przodu ? silvq przepraszam że przez przypadek wlepiłem ci bana. mój błąd bo ten cziter co latał ciagle zmieniał nick i mogłem przez przypadek tobie dać bana tak jak jeszcze innemu graczaowi wczoraj. z góry przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Następnym razem uważaj jak banujesz, a jeżeli jesteś sam na serwerze i nie dajesz rady zawsze możesz napisać do mnie na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi