Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Witam moj nick to: JEBEM NA TO #WHOOP WHOOP! Steam ID: STEAM_0:1:20899387 Dostałem bana na waszym serwerze [DD2+DM] wsumie nie wiem za co poniewaz nic mi nie pisało w konsoli oprócz tego że dostałem bana i brak SS'ów. :fool: Jeśli zły dział to sorry :acute: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Powód bana : Wstaw Screny z gry Amxbans : http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=61574 moderatora prosze o przeniesienie tematu w odpowiedni dział . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Przecież napisałem w poscie że nie dostałem ss'ów. :clapping: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Ss są robione automatycznie przeczytaj poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Bana dostałeś : 30.10.2014 - 22:16:00 Zostało Ci tylko zrobić 100 reklam sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi