Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Data i godzina: teraz Nick admina/gracza, który zawinił: dupadupadupadupa Dowody: HLTV Świadkowie: wszyscy co grali Uzasadnienie: admin nie umie zbanowac 2 cheaterow, banuje kogo popadnie, ja nie wiem skad tacy ludzie adminy maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Bardzo że tak powiem, logiczna wypowiedź. Przedstaw dokładne dowody. Ściąganij hltv, rozpisz co i jak. Nikt za Ciebie dowodów szukać nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 zaraz zobaczycie jak dziesiatki graczy beda prosic o ub, admin to nieogar, dawal bany z wyzwiskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Widzę właśnie powody banów "WYKUR***", "wyjdź śmieciu" oraz "zaraz ty klekniesz". Za takie powody admin dostaje już teraz ostrzeżenie do działu admin. Proszę o opiekuna dodanie punktu. Pomimo tego czekam na wyjaśnienia ze strony admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Ludzie stójcie bogacz dostaniesz ub nie martw się a co do tych banów to cziter wchodzi nagle ma naprzykłąd taki sam nick jak ja i ip takie samo i gdy admin banuje czitera wtedy i ja dostaje bana zrozumiecie to ? wejdzccie do działu skargi i problemy i przeczytajcie co jest napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Kolego Nie "wrobisz" mnie w coś takiego To, że pewien niedobry człowiek podszywał się pod każdego po kolei i czitował to nie moja wina. Nie banowałem niewinnych graczy,a TYLKO I WYŁĄCZNIE JEGO. Niecodzienna sytuacja. Na gracza... czy tam graczy, (sam nie wiem, czy był jeden, czy kilku) ban działał tak jak kick. @edit A co do powodów- przyznaję się. Ale zwyczajnie nie wytrzymałem już nerwowo, gdy on cały czas wracał, czitował, obrażał mnie i moją mamę @@edit "zaraz ty klekniesz" było odpowiedzią na to, co skierował do mojej mamy- a czego nie mam zamiaru tu pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Admin dupadupadupadupa ma rację, nie wiem wgl skąd takie wielkie problemy... Trudno dostałeś bana jest forum napisz opisz dostaniesz unbana, a nie wyzywasz adminów od nieogarów... Czit nawet podszywał się pod moje dane i obrażał i spamował jakoś z tym problemu nie mam. Zdarzyła się taka sytuacja? Trudno.... Dobrze, że Ty potrafisz zbanować dwóch graczy a tak naprawdę nie wiemy ilu ich było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Sytuacja ogarnięta i wyjaśniona. Admini załatwiają resztę. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi