Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Witam chciałęm sobie dziś pograć na Waszsym serwie. Latało jakieś dziecko na ajmie i sh. po chwili zmieniło nick na taki sam co mój. bana dostałem ja... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1850699650' [AMXBans] Your IP: '109.243.196.247' [AMXBans] ======================================= Nie mam żadnych haxów więc licze na szybkie UB. edit: widzę że dodałem temat w złym dziale prosze więc o skasowanie tego, dodam w dobrym dziale 2 temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Tą sama sytuacje miałem ja wczoraj, dajesz bana graczowi o nazwie np. head a dostaje head. i head bez kropki. Wydaje mi sie ze wina nie lezy do konca po stronie adminów lecz cos sie dzieje z pluginem banujacym. Taka moja sugestia. I znajac zycie on otrzyma UB a admin ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Też tak miałem ale na innym serwerze.UB zgarniesz na 100 % jak ja kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Teezik, wystarczy popatrzeć, że gracz dostał ub, tylko nikt z UBT nie miał jak przenieść tematu: http://multi-head.pl/topic/45884-ub-zupa/#entry246824 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi