Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 co to kur** za przeproszeniem jest wchodzi odpał banuje się go on nagle wchodzi innym nickiem naprzykłąd jak tutaj mam na screenie http://speedy.sh/UezFK/2014-11-12-00002.rar 2x ten sam nick w konsoli 2x te same ip my banujemy czitera i wtedy równiez bana dostaje gracz czysty jak to banowac żeby uczcciwych graczy nie zbanowac ? jest jakiś sposób na to ?? i prośba do graczy nie składajcie skarg że admin banuje kogo chce wy tego nie rozumiecie?/ naprzykład ja gram sobie na serwerze wchodzi taki odpał jak właśnie przedstawiam w problemie i jak admin go banuje to i ja dostaje bana wiec nie dziwcie się że macie bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 daj mi UB i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Przeczytajcie ludzie ten post zanim zaczniecie nas wyzywać od najgorszych ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 To daj mu NeoBansa wtedy wgl nie wbije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Panowie admini, ogarnijcie sytuację z tymi banami, które przez tego cheatera wyszły. Na tę chwilę zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi