Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Twój nick podczas gry: Zielarz Godzina, data zdarzenia: 2:30 w nocy Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 195.230.113.17 Uzasadnienie: Poprzednia apelacja została negatywnie rozpatrzona, co mnie dziwi, gdyż podałem dowody na moją niewinność: Steam ID(moje, no steam) - STEAM_0 : 4 : 1544979005 Steam ID(osoby która na prawde została zbanowana) - STEAM_0:0:80016158 Myślę, że rozpatrzy to odwołanie osoba kompetentna, która dokładnie sprawdzi zaistniałą sytuację. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Jeżeli masz zmienne ip zresetuj router bo na tym są 3 bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Kolejny tamat : http://multi-head.pl/topic/45717-ub-zielarz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Roben, to jest odwołanie do tamtej apelacji, gdyż nie zgadzam się z decyzją o braku ub. Strajk, nie mam zmiennego IP. Czy jest możliwość obejścia tego w inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi