Gość Guest Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Twój nick podczas gry: Browar Godzina, data zdarzenia: 21:40, 2014-11-14 Mapa:de_inferno STEAM_ID / IP: ' STEAM_1 : 0 : 1726415860 ' 159.205.79.112 Uzasadnienie: Dostałem bana niby za wh.Ale ssów nie mam w csstrike... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Musisz mieć ziomuś. http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Tu masz wszystko opisane gdzie są Ale wieeeele graczy na Ciebie narzekało więc nwm nwm ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Tutaj masz opisane, jak je znaleźć: multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/. Wrzucasz ss'y -> dostajesz UB. Nie wrzucasz -> nie dostajesz. Bez zbędnego tłumaczenia. Możesz ewentualnie skorzystać z jednorazowej szansy w postaci 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Ja nie mam tych ss'ów widziałeś co napisałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Dodam coś od siebie... Dostałeś bana a za kilka minut wróciłeś na banie AKTYWNYM i się żaliłeś, że przecież nie masz WuHa. Aż się zdziwiłam, że dostałeś ub tak szybko i specjalnie sprawdziłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Ale spowrotem dostałem znów bana.Aktywnego nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Jak mogłeś dostać spowrotem bana skoro na Twój nick i ip ban jest tylko 1? Gdybyś dostał kolejnego byłyby 2 nie sądzisz? Dostałeś ssy i za chwileczke byłeś znów na serwerze gdzie pisałeś coś typu "przecież ja nie mam wh". Myślałam, że dostałeś ub dlatego aż pofatygowałam się to sprawdzić i byłeś na serwerze na aktywnym banie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi