Gość Guest Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nick:NaTe0 M4A1 Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem nieraz adminem, po prostu lubie "ogarniać" . Tak mam doswiadczenie . Znajomość AMXX (W skali 1-10):8.5 Staż w CS-sie: Grałem bardzo duzo na NS, ale na steam mam 373h Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty:Bardzo podoboa mi się ten serwer , lubie na nim grac ale czasami znajdą się trudni ludzie lub cheater ;( Chcialbym wprowadzic porządek ;D Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:minimum 3h . Wiem ze teraz nie za bardzo wychodzi te 3h w dniu ale od teraz tak będzie po prostu nie mialem czasu a teraz pisze podanie z powodu ze mam duzoo czasu Kontakt:Steam,gg,pw Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/NaTe0%20M4A1/91.185.185.20:28075/ Mam nadzieje ze mi zaufacie i przyjmiecie chociazby na próbę ;-) Aha i sorki za ten temat o vip'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Witam, A wiec tak kultura Twoja jest na niskim poziomie, 7 godzin na serwerze to o wiele za malo dobij 2tyle i aktywnosc w tym tygodniu tez jakas cienka tak wiec. Jestem na Nie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Mało godzin przegranych na serwerze ogółem jak i w ostatnim tygodniu. Dajesz łatwo ponieść się emocjom, co udowodniłeś w innym temacie, a jako administrator musisz wykazywać się opanowaniem i bezkonfliktowością. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Na NIE -Nie widziałem cię -Za mało H -Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi