Gość Guest Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Witam was wszystkich. Jakiś czas temu wróciłem po roku przerwy do cs i szukałem jakiejś fajnej serwerowni przypominającej mi klimacik serwerowni na której kiedyś grałem i adminowałem, no ale niestety się rozpadła... FFA, 32 sloty, pozytywnie nastawieni ludzie, lubię również pograć czasem wieczorkiem,zwalczyć bezsenność, a zauważyłem, że nawet i o 3 jest jeszcze z kim pograć co mnie bardzo cieszy, poniewaz jestem studentem i mam dosc duzo czasu póki sesji nie ma Takze mysle ze jakis czas tu zabawie.Jestem fanem pilki noznej, (kiedys grałem w lokalnym klubie), obecnie zakochany w silowni no i mojej dziewczynie tez takze w temacie typowania wynikow na pewno bede stalym bywalcem( stawianie meczy to moj kolejny nałóg ). No to chyba na tyle, czekamy na start serwerów i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NWK12345 Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Cześć i powodzenia :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Siemano wpadaj na dd2#2 jak tylko ruszy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 No cześć Na jakich srv będziesz grał? Polecam dd2#2 i dd2/inf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Cze, odwiedź Dm Top Maps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Witaj Zapraszam na dd2/inf. Życze milych chwil z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Siema! Jak masz cs:go wpadaj na odd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Cześć, również zapraszam na ODD2 w Cs:GO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi