Gość Guest Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Nick: `.GodLike Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): bylem adminem na serwerach cs 1.6 i na jednym serwerze cs:go Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: dłuższa gra w cs 1.6 ( ponad 1600h ) cs:go (500h+) Steam / NonSteam: http://steamcommunity.com/id/Heciio/ Dlaczego Ty: Gram dużo na tym serwerze i nie lubię jak jest ktoś odpalony a nie ma zazwyczaj żadnego admina , dlatego postanowiłem w końcu napisać podanie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w cs-a zazwyczaj gram codziennie po 3h moze więcej , zależy od dnia Kontakt: najlepiej na Steamie , podany wyżej Link do GameTracker'a: ( http://www.gametracker.com/player/%60.GodLike/91.185.185.20:28075/ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Aktywnosc w tym tygodniu srednia ale godzin jest calkiem calkiem mozna dac szanse jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 dzieki za poparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 27 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Aktywność nienajgorsza, na serwerze czasem Ciebie widzę. Rozumiem, że grasz w godzinach popołudniowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 godziny popołudniowe i wieczorne zazwyczaj , ponieważ od rana mam szkołe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 27 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 W porządku. Myślę, że przydałbyś się na tej posadzie. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 i kiedy jaki werdykt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Musisz czekać na decyzję głównych administratorów (aquax i 555_dni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Mało co mi się w oczy rzuciłeś za podanie i godziny.Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 okej okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Dlaczego Ty: Gram dużo na tym serwerze i nie lubię jak jest ktoś odpalony a nie ma zazwyczaj żadnego admina , dlatego postanowiłem w końcu napisać podanie Ej ej to są twoje argumenty , jeśli tak jestem na NIE , bardzo rzadko trafiają się ,,Odpaleni'' , na serwerze ich brak , bynajmniej ja żadnego nie przyłapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 nie tylko dlatego , są też inne rzeczy dla których bym chciał zostać adminem , przestrzeganie regulaminu , i pilnowanie serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Przed znakiem interpunkcyjnym nie stawia się spacji. Nie kaleczcie naszego języka. Osobiście jestem na Nie. - Podanie mnie nie przekonało, jest napisane w stylu "I wtedy, właśnie, ja bym to zrobił i właśnie potem banował" - Z tego co widzę na serwerze jesteś od 29 Października, od tego czasu wygrałes 30h - lecz patrząc na ten tydzień te godziny nie są stabilne, raz 80minut, raz 30, raz 0 - popraw to, bo jeżeli masz mieć admina i grać wtedy kiedy chcesz, czyli przykładowo: Raz w tygodniu, potem za dwa tygodnie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 dobra można zamknąć , nie chce czekać bóg wie ile na to , pisało na serwerze ze poszukujecie pilnie admina , jestem na serwerze jak udaje mi się wejść i jak jestem w domu , nie tylko mam takie zajęcie że siedzę przed komputerem , ale jak jestem to zawsze przeważnie gram na adminów długo trzeba tutaj czekać , będę grał dalej ale już nie pisze jako admin , dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Heciio najlepiej wysłać jak czekasz wejdź np. na ts'a i napisz do n-tygo jak jest lub aquaxa bądz na chacie na forum jak są ja tak robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi