Gość Guest Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 za co dotalem na.bana , ja zawsze gram czysto 14 lat , to ze ktos heada dostal w trupie to nie moja wina, nie umiem wstawiac skreanow tak jak nie umiem wgrac czita! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : czesio [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 3716822 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.4.39.145 ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Kieruj się tym poradnikiem: http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 ja chce unban i tyle , nic nie bede wypelnial , nie mam czitow ,prosze unban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 jak nie wypełnisz nic, to nie będzie unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 14 lat grasz i nigdy nie słyszałeś o ss'ach i czitach - ciekawe. Łaski nam kolego nie robisz. Znam rozwiązanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi