Andoy Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Nick cheat`era: D@wi_ Godzina, data zdarzenia: 2:40 Mapa: cs_wiocha Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): od początku mapy http://hltv.1shot1kill.eu/srv23580/HLTV-1412070214-cs_wiocha.dem.zip STEAM_ID/IP cheat`era: '37.31.155.77' Uzasadnienie: Dostał ssy, wstawił, niby nic nie ma.. Dostał nie tylko na tej mapie ssy ale i na innych mapach i niby nic. Kiedy włączyłem demko żeby bardziej sie temu przyjrzeć to nie do końca mi to wygląda "czysto"... Obejrzałem tylko kilka pierwszych rund, w których JUŻ śmiem podejrzewać gracza o WH (zalecam obejrzeć więcej). Chciałem sprawdzić z włączonym WH u siebie ale mi nie działa więc zlecam to Wam. Dodam jeszcze, że wydaje mi się że gracz co jakiś czas włącza/wyłącza WH - niema odpalonego non-stop. Głównie zaciekawiło mnie zdażenie ok. 01:15 - 01:20 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 wybaczcie, że post pod postem, ale chcę przypomnieć... PS. skoro żaden z was niema 100% pewności czy tak/nie to piszcie swoje opinie i szefu niech ostatecznie zdecyduje Każde odwołanie/zgłoszenie ma zostać rozpatrzone do 24 godzin od jego utworzenia brak zainteresowania tematem u adminów UnBan team będzie skutkował ostrzeżeniem w temacie "Ostrzeżenia adminów UBT" (wyjątek tematy wymagające konsultacji z OP S@ OS H@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi