Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: raport Godzina, data zdarzenia: 22;30 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:86496189 Uzasadnienie: Mam Bana tylko na dd#2, nwm czemu. Pisze mi : You have been banned from this server! ] A 3tyg temu gralem na serwerze i wszystko ok, dziś grałem na innych serwerach Multi-Head np. 10 min temu na dd+dm i nic, tylko na dd#2 mam bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 2-óch naszych użytkowników miało ten sam problem. Sam minął po jakimś czasie, a w drugim przypadku po przeinstalowaniu steam'a i cs'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 nieeeeeee, ale ja chce pograć w tym tygodniu jeszcze na tym serwie, nie można jakoś odbanować ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi