Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Może warto zrobić ankietę, kto jest za jednym, ogólnym działem, a kto za działem do każdego serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Propozycja którą dał jest bardzo ciekawa i myślę, że można coś takiego zrobić Co do działu to myślę, że lepiej jak by powstał taki jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Dobrze to powiedzmy, że powstanie jeden dział. Poczekajmy na decyzję kogoś z Czerwonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Szczerze powiedziawszy ciężko mi to sobie wyobrazić, jestem trochę sceptycznie nastawiony, ale jeśli uda Wam się to zorganizować w sposób rozsądny, ze sprawiedliwym systemem nominacji, możecie próbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jeżeli organizator czuje się na siłach zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi