Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: ?? [t]. Godzina, data zdarzenia: 17.20-17.29 Mapa: De_dust2 STEAM_ID / IP: 178.42.79.1 "?? [t]." 2784 STEAM_0:0:25554669 0 00:08 28 0 Uzasadnienie: Gram i nagle wyrzuciło mi Cs (wyłączyło) i wchodze jeszcze raz na Serwer DD2#2 a tam ban , zmieniło mi nazwe na Cheater Destroyed wgl sie zdziwiłem bo nie wiem o co chodzi a żadnych czitów nie używałem na tym koncie musi to być jakaś pomyłka Prosze o ściągniecie HLTV i obejrzenie go dokładnie czy mogłem czitować a jeszcze była adminka Danke:*:* na serwerze i widziała jak gram (sama sie zdziwiła że dostałem bana). wycinek z Amx : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ?? [t]. [AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 25554669 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.42.79.145 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Został na Tobie użyty amx_destroy- Twoje pliki z gry zostały zniszczone. Nie do końca mi wiadomo jaki admin użył tej komendy (Multi-Head.pl [ ONLY DD2#2 ][swiateczny Klimat!] ^ 1shot1kill.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Został na Tobie użyty amx_destroy- Twoje pliki z gry zostały zniszczone. Nie do końca mi wiadomo jaki admin użył tej komendy (Multi-Head.pl [ ONLY DD2#2 ][swiateczny Klimat!] ^ 1shot1kill.pl) ja wgl nie wiem o co chodzi mógłby ktoś mi to wytłumaczyć jak byłem czysty HLTV wszystko przedstawia prosze Aquax lub striker o rozpatrzenie HLTV bo naprawde gram czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Może ktoś to wyjaśnić bo chce nabijać h na admina.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Zapraszam adminów z serwera dd2#2, którzy mają flagę z destro, bo taki komunikat pojawiał się po użyciu komendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Zapraszam adminów z serwera dd2#2, którzy mają flagę z destro, bo taki komunikat pojawiał się po użyciu komendy. Adminka Danke:*:* była przy tym zajściu ma sie tu wypowiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Jeśli chodzi o mnie to byłam przy tym zajściu, ale szczerze powiedziawszy nawet nie umiem z tej flagi korzystać, nigdy jej nie ruszałam i w sumie nawet nie mam zamiaru. Oprócz mnie na serwerze był jeszcze admin DD2, Tom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Jeśli chodzi o mnie to byłam przy tym zajściu, ale szczerze powiedziawszy nawet nie umiem z tej flagi korzystać, nigdy jej nie ruszałam i w sumie nawet nie mam zamiaru. Oprócz mnie na serwerze był jeszcze admin DD2, Tom. To wychodzi na to że dostałem perma bo ktoś się nudził i użył Flagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 To wychodzi na to że dostałem perma bo ktoś się nudził i użył Flagi? Nie wiem, musisz poczekać na innych adminów/wyższych. W sumie przydałoby się, by Tom też coś w tym temacie napisał. Ode mnie to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Wyrzucałem innego gracza, który miał aktywnego na sieci. Widocznie zaszła pomyłka. Dałem UB. Z kolei jak nawiązujecie temat do danej osoby piszcie to na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi