Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Data i godzina: 10.12.2014 20:24 Nick admina/gracza, który zawinił:NiU Dowody: Świadkowie:Cały server Uzasadnienie:Dostałem bana za Miny Na respie ct na mapie De_dust2002 Gdyż admin został przez nie zabity i chyba nie mógł tego znieść. Najlepszy jest Fakt ze dostałęm bana za Miny na respie poniżej odsyłam do regulaminu MIN na cod 200 niech admin dobrze go przeczyta. http://multi-head.pl/topic/23580-regulamin-min-mapy-cs/ Pozdrawiam LI$U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NJU Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Gdybyś mógł to idź do AMXBANS i zobacz, czy to napewno ja dałem Ci tego bana Proszę link: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=2862 Pozdrawiam N1U! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ALe to i tak nie zmienia faktu ze i tak upominałes mnie o te miny czyli musisz zaczac czytac regulamin uwaznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 LI$U to ja Ci dałem bana. Sorry mój błąd. Po dłuższym zastanowieniu walnąłem się w łeb, że za to nie ma bana. Jeszcze raz przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NJU Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 LI$U ja CI napisałem o tym, że nie na respie, tylko, że jedna mina była zbyt blisko schodów czytaj ze zrozumieniem, a później składaj skargi Za mine zbyt blisko schodów mogłem Ci dać bana, ale darowałem i wolałem Cię ostrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Wyjaśniło sie koniec tematu na przyszlość czytajcie tylko regulamin. Pozdrawiam LI$U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NJU Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ja mam czytać? człowieku ja Ci napisałem o minach w zbyt bliskiej odległosci od schodów a nie o minach na respie! 8. Miny, Pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. ( Ban 30 min) na schodach i w bliskiej odległości!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi