syjon Napisano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Proponuje by wgrać na serwer asysty np zabieram kolesiowi 100hp ktos go zabija i dostaje pół expa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Myślę, że nie taki zły ten pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Pomysł jest w porządku , grałem na serwerowniach które tego używają i myślę , że wniosło by to wiele dobrego dla serwera :desire: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 czy bedzie to wprowadzone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Dzisiaj lub jutro być może uda się wgrać asysty na serwer. Okazało się , że wystąpił problem z asystami, nie wiadomo czy zostaną wprowadzone na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi