JNSRR Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 [align=center]________________________________________________________________________________________________[/align] [align=center]1. Imię: [/align] [align=center]Dawid [/align] [align=center]--------------[/align] [align=center]2. Kontakt: [/align] [align=center]skype, forum, steam, telefon, dużooo [/align] [align=center]--------------[/align] [align=center]3. Lokalizacja: [/align] [align=center]Poznań [/align] [align=center]--------------[/align] [align=center]4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: [/align] [align=center]w csgo gram przynajmniej 2h. [/align] [align=center]--------------[/align] [align=center]5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): [/align] [align=center]2/3h [/align] [align=center]--------------[/align] [align=center]6. Posty (min.250 sensownych): [/align] [align=center]jest.[/align] [align=center]--------------[/align] [align=center]7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): [/align] [align=center]zająć się nowymi użytkownikami [/align] [align=center]--------------[/align] [align=center]8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: [/align] [align=center]mogę każdym. [/align] [align=center]--------------[/align] [align=center]9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: [/align] [align=center]tak jest. [/align] [align=center]--------------[/align] [align=center]10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: [/align] [align=center]tak jest. [/align] [align=center]--------------[/align] [align=center]11. Coś o sobie: [/align] [align=center]Mam 16lat. Gram na m-h od 11miesięcy, pochodzę z Poznania. Interesuje się piłką nożna, hokejem oraz tenisem stołowym. Na mh, wróciłem około 1 miesiąc temu, wcześniej zajmowałem stanowisko: modka ts, redaktora. Ostatnio byłem grafikiem, lecz zostałem zdegradowany. Chcę wyjaśnić, że nie miałem dostępu do internetu, przez dobre dwa tygodnie. Niestety trafili mi się słabi monterzy nowego łącza internetowego.[/align] [align=center]--------------[/align] [align=center]12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): tak jest, moderator na mpcforum [/align] [align=center]--------------[/align] [align=center]13. Obowiązkowe mikro: [/align] [align=center]jest. [/align] [align=center]________________________________________________________________________________________________[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] 2 razy miałeś już grafika, raz miałeś redaktora i z tych funkcji rezygnowałeś jak Ci się tylko podobało, z moderatorem zapewne byłoby tak samo. W tym podaniu jestem niestety zdecydowanie na nie. [align=center]Niestety tu się mylisz, dowody na to są na stronie: mpcforum (to nie reklama), byłem tam moderatorem około 1 rok, mentorem miesiąc ,po czym zrezygnowałem.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Posty są, staż jest, nie mam zastrzeżeń. Na tak. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 2 razy miałeś już grafika, raz miałeś redaktora i z tych funkcji rezygnowałeś jak Ci się tylko podobało, z moderatorem zapewne byłoby tak samo. W tym podaniu jestem niestety zdecydowanie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Z taką aktywnością jaką w obecnej chwili funkcjonujesz to gratuluję odwagi by napisać podanie. Straciłeś dwa razy Grafika z brak aktywności, wole żebym nie musiał wyrzucać Cię z Moderatora. Odrzucone, spróbuj następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi