syjon Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Nick:syjon Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem 1 raz Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: Coś od 4 klasy Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Miałem admina na tym serwerze ale z niego zrezygnowałem , niebyło na mnie żadnej skargi i dobrze się sprawowałem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2,5 h Kontakt: Forum,STEAM Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/syjon/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Moim zdaniem nadajesz się na admina.Życze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Moim zdaniem nie potrafisz robić Mulit-kont. Dziękuje i żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Multikonto. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi