Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: Chudyplays_InDaFace_ Godzina, data zdarzenia: Coś około 14:00, 14 grudnia 2014 (Niedziela) Mapa: De_Dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:44795362 Uzasadnienie: Witam serdecznie, otóż grałem sobie dzisiaj na mapie dd2, wszystko było w porządeczku...do czasu. Była akcja na długiej/respie ct. Wyskoczyłem i strzelałem w typa na respie, cofnąłem się i rzuciłem HE, następnie flash i znowu strzelałem, cofnąłem się i rzuciłem kolejnego flasha, pobiegłem na A i postanowiłem zastrzelić typa z góry, zrobiłem to i ban...o treści...'czitujesz'...perm. Wbijam od razu na dysk C i do folderu z SS'ami, i co? No właśnie nic! Żadnych ss'ów. Ban za nic, nie byłem odpalony. Na serwerze w tym czasie były typki, które skanowały elegancko w moje miejsce przez ścianę z bomb site B, tylko akurat wtedy, kiedy się wychylałem, a administrator zbanował akurat mnie za niby "CZITY". No nieźle. Proszę rozpatrzyć moją prośbę o UB, bo sytuacja na prawdę śmieszna. Pozdrawiam administratora banującego za brak ss lub jakiegoś demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Zapraszam admina Destiny o przedstawienie dowodów w postaci demka. Admin ma na to 24H. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Brak zainteresowania ze strony admina banującego. UB i ostrzeżenie w dziale adminowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi