Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Nick : Pajej Wiek : 17 Doświadczenie (w byciu adminem) : byłem adminem głównie na JB , ale miałem szczęscie być rownież na cod mod'ach Znajomość AMXX : około 7 Staż w CS'sie : 5 lat Steam/NonSteam : Steam Dlaczego ty : na multi head 45k jest ogółem dużo admów, ale może 1 lub 2 jest dziennie na serwie, mam doświadczenie . Ile czasu poświęcasz na gre w CS ? : 2-5 h Kontakt :GG 52100729 , pw GT :http://www.gametracker.com/player/pajej/80.72.40.110:27027/ Wiem , że nie mam jeszcze 30 h , ale admini są potrzebni ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Na NIE. Konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi