Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Nick: L[O]gaN` Wiek: 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na wielu serwerowniach małych jak i zarówno na dużych Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: Steam ! Dlaczego Ty: Jestem niekonfliktowym graczem . Pouczam tych co "lamią" regulamin . Często przesiaduje / udzielam sie na forum jak i na serwerze . Cziterów zgłaszam na u@ / steam . Mam świetny kontakt z adminami i graczami . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodniu 2-3 h . Natomiast w weekendy "dochodzi" do 4-5 h Kontakt: Steam / Forum / ts3 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/L%5BO%5DgaN%60/80.72.43.106:27022/ Proszę o pozytywne rozpatrzenie rozprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Gracz jest spoko,nie kłóci się z nikim ma kulturę i myślę że nada się na to stanowisko, Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Często go widuje na serwerze raczej Żadnych kłopotów z nim nie ma i posiada steama moim zdaniem jest dobrym przykładem na admina jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 "Dlaczego Ty: Jestem niekonfliktowym graczem . Pouczam tych co "lamią" regulamin . Często przesiaduje / udzielam sie na forum jak i na serwerze . Cziterów zgłaszam na u@ / steam . Mam świetny kontakt z adminami i graczami . " Myślę, że to mówi samo za siebie Wszystko sie zgadza jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 masz tak i się ciesz wszystko jest na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Na początku wypisze moje spostrzeżenia, a następnie podsumuję. -Twoja aktywność na forum wygląda po prostu na sztuczną. Posty piszesz bez własnego zdania, podobnie do poprzedników byle by było. -http://multi-head.pl/topic/47477-pomocy-brak-ss/#entry254623 Nie znasz do końca regulaminu forum. -Nie spodobała mi sie Twoja "zachęta" z dzisiaj na steam. Nie trawię takiego czegoś. -Jedyne co Cię ratuje przed byciem na Nie to aktywność w zgłaszaniu cheatów i łamania regulaminu. Dlatego jestem neutralny i w przypadku ostrzymania admina to tylko na okres próbny moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Jestem na tak : - wiek - steam - aktywny - przyjazny wobec innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Jesteś aktywny , kulturalny i często zgłaszasz cziterów, jednak myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie danie Ci admina na okres próbny 2-ch tygodni. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi