Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: `fan4t1ck @ skillowow? Godzina, data zdarzenia: Nie mam pojecia, dzisiaj po tym jak wyszedlem? nie gralem chwile, a tu perm za wh ? hahahah ? Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:36614930 Uzasadnienie:]] OGOLNIE SMIECH NA SALI, PROSZE ADMINA O ROZPISANIE DEMKA ? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : `faN4t1ck @`sk1lloWOW?~ [AMXBans] Powod : ' Wallhack. ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 36614930 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 176.103.162.179 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Adminkę Danke zapraszam do przestawienia dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Zaszło nieporozumienie za które serdecznie Cię przepraszam. Miałam zbanować gracza, który miał perfekto modele przez ścianę. Niestety wyszedł z serwera i nie zdążyłam zbanować za WH, więc postanowiłam dać mu bana w ostatnio rozłączonych graczach. Akurat jak wyżej napisałeś, wyszedłeś na chwilę z serwera (co jest absolutną prawdą) i bardzo możliwe, że cyferka pod którą miałam zbanować osobę z WH przeskoczyła na Twój nick (ponieważ byłeś 1 na liście w ostatnich rozłączonych, a ten gracz z WH drugi), więc ktoś akurat pechowo musiał wyjść z serwera, gdy dawałam bana tej osobie i zbanowało przypadkowo Ciebie... -.- Wracaj do gry, UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi