Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Kultura' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:41014356' [AMXBans] Your IP: '.' [AMXBans] =============================================== Dobra, bana dostałem za napisanie na czacie: "admin jest jebanym zerem". Jednak ile można wytrzymać, jak całą mape gra odpał na serwie z wh ? Wysłałem ze 20 zgłoszeń na admin saya, wystarczy że head admin serwera sprawdzi logi . Gracz który biegał na wh, nick: u.low (jakiś ns), admin wszedł w końcu na specta, a po kilku rundach opisał: "namoj gust czysty" i wrócił do gry. Potem wszedł typ z aimbotem, zgłoszenie na admin saya, next runda i admin dalej gra. Dopiero jak napisałem co napisałem, zbanował mnie a dopiero później typa z aimbotem. HLTV - http://hltv.1shot1kill.eu/srv23577/HLTV-1412181533-de_dust2.dem.zip Dopiero 10 minut po moim banie, ww gracz u.low dostał ss'y - http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=7327 , a był ewidentnie spalony od samego początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Zapraszam admina mISHA do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Brak zainteresowania ze strony admina - ostrzeżenie w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi