Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Witam po raz kolejny Twój nick podczas gry: Uczę się ;D Godzina, data zdarzenia: dziś popłudniu (tzn. 19.12.2014) Mapa: DD2+COD+BF4 STEAM_ID / IP: w trakcie kupowania Uzasadnienie: Tylko właśnie nie mam screen'a, bo była taka sytuacja, grałem, a że zgłodniałem poszedłem sobie zrobić kanapkę - ustawiłem status "obserwatora" wracam, a tu jest, że rozłączono z serverem, mówię, spoko może dużo ludzi i mnie rozłączyło, próbuje się zalogować, a tu ban... ;C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Brak bana w bansie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 już wszystko od dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi