PaN_PiQuS Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 miała byc premka za ten czas co hostin był padnięty serwy działają od 3 grudnia jest 19 a ja od tygodnia nie mam juz premki czyli nie zwróciliscie mi tego. Dopiero teraz piszę post bo byłem w delegacji i brat grał i nie miał dostępu do forum. oddajcie mi mojego reapera premka została zakupiona w dzień w którym padł hosting // sorki nie ten dział sprawa dotyczy cod mod 200 lvl. strona mi zamuliła i przez przypadek tu wpisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 To ty miałeś się do nas zgłosić w celu przedłużenia. Za chwilę przedłużę o 14 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi