Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Wiec tak: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 185.40.115.226 ' Już widac "STEAM_ID_LAN" ja mam steama, ban nie wiem skąd, możliwe że ktos ma takie same lub podobne ip i mnie zbanowano. Na serwie nigdy nie grałem, a graja tam kumple ze steama więc bym ja też chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Jeśli nie ty dostałeś bana to spróbuj zresetować ruter . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Może ktoś się podłączył pod twoje WI-fi i dostał bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Fighter, ale właśnie resetowałem ponad 50 razy i ip te same, nie mam zmiennego ip Mam radiówke jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 W takim razie jedynym wyjściem na UB jest zrobienie 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi