Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Admin GuziczkoF dał mi bana za reklame nie miał żadnych dowodów i proszę o unbana Tu gdzie mnie zbanował: Mapa:zm_inferno admin:GuziczkoF Gdzina:18:20 proszę o unbana IP: ' 88.199.135.248 ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Poczekajmy za wypowiedzią admina banujacego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuziczkoF Napisano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Po 1. Ja nie banowałem, tylko Skubaniec bo ja jakoś nie mogłem Ciebie zbanować. Po 2. Bana dostałeś za to: http://speedy.sh/4Ypkm/screenshots.7z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 No i wszystko jasne. Ban słuszny. Na UB pozostaje Ci jedynie zrobienie 100 reklam własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi