Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Mam problem , zakupiłem sobie klasę premium i pomyliłem się przy napisaniu sms , nie wstawiłem "." , problem polega na tym że kasę mi wzięło z konta a przyszedł sms o treści "bledna wiadomość . Sprawdź pierwsze słowo i numer , na jaki wysyłasz . Spróbuj jeszcze raz " . Da się temu jakoś zaradzić . P.S Klase premium zakupiłem na COD 200 lvl . Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Skontaktuj się na PW do Head Adminów. Możliwe, że da radę z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi