Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: JA MAM TEN $WAG DZ**KO ;D Godzina, data zdarzenia: 12:55 +\- 24.12.2014 Mapa: tuscan STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 25309440 / 88.156.244.168 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : JA MAM TEN $WAG DZ**KO [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 25309440 ' [AMXBans] Your IP : ' 88.156.244.168 ' [AMXBans] =============================================== Prosze o Ub By Matiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Zapraszam Admina dsa JASZCZOMB do przedstawienia i rozpisania demka. EDIT@ Proszę o dodanie ostrzeżenia Admina w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Otwieram Temat z Prośby Admina, który ma dowody na w/w gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 http://www16.zippyshare.com/v/14841886/file.html Nie wiem czy trzeba do takiego dema rozpiskę ale ok. Pierwsza runda nic specjalnego, troche skanów i trzecich zmysłów ale da się wyjaśnić. W drugiej rundzie już wie, że czysto i może na daleko się pobawić+wie, że jest typ u góry. Trzecia runda flesz zamiast w lewo jak wcześniej(bo nikogo z prawej nie było) to w prawo, bo tylko tam ktoś był. TT to już majstersztyk, najpierw ładne macanie ścian z awp, później brak nawet zwykłego sprawdzania i skany tylko tam gdzie ludzie są. //edit Jeszcze prośba do moderatorów, jak już rozpatrujecie skarge, która ma z tyłka nazwę (jak "odwołanie) i bez prefiksów, to chociaż sami dodajcie taki prefiks i wyślijcie na PW adminowi ten temat i będzie wszystko w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Wybacz ale na wstawienie dowodów ma sie 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Runda z AWP przesądza o tym, że jest odpalony.Ban dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi