Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Data i godzina: 17:35 dzis Nick admina/gracza, który zawinił: Sasanik Dowody:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Sasanik. [AMXBans] There are 23 minutes and 54 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : eddard stark [AMXBans] Reason : ' miny drzwi ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 640371 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.11.226.153 ' [AMXBans] =============================================== Świadkowie: caly serwer Uzasadnienie: wszedlem na serwer(italy) i dobrze mi szlo mi stawialem w przejsciach( tam gdzie jest dozwolone) i braklo mi do nuke 3 fragow i zostalem zbanowany poniewaz wszyscy wpadali w moje miny itd. mam nadzieje, że zareagujecie poniewaz klasy wy robicie i kazdy moze grac czym chce, a regulaminu nie złamałem a bana dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Admin Sasanik proszony jest o przedstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Prosze o to ss z miejscem gdzie staly miny http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0aab45a0e1d93c1d.html 2 mialem jeszcze z drogimi drzwiami ale gdzies zapodzialem pozdrawiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Ban zostaje skarga nie słuszna temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi