Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Siemson. Mam taką propozycje aby zrobić nowy odświeżony zombie mod tj. Re-Make naszego do CS:GO. Wiadomo cały mod od podstaw trzeba by było tworzyć, ale takiego serwera nie ma a nepwno sporo gracz z cs 1.6 przerzuciło by się na ten serwer, na lepszej grafice, a to by było to samo . Przemyślcie moją propozycje, moge nawet w czymś pomóc jeżeli byłbym potrzebny. Pzdr!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Propozycja na pewno godna uwagi, tylko zasadnicze pytanie - czy znajdzie się osoba, która będzie takiego moda potrafiła zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Napewno było by to trudne ale założe się że jakikolwiek wkład zwrócił by się w mgnieniu oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Też tak myślę, sam chętnie zagrałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Tak jak napisał Mateusz, propozycja na prawdę dobra, też z checią bym zagrał na taki serwerze, zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 No byłby to pierwszy serwer tego modu w tej grze na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 co do zrobienia moda to jest trudna sprawa ale jak macie doświadczenie i fundusze to jestem za oczywiście zgadzam się że idzie dużo zyskać na takim modzie gdyż można porobić specjalne dodatki płatne z przelewem na konto założyciela moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Bez wątpienia byłby to unikalny serwer. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Oczywiscie jestem na za chetnie bym pogral na zm w go i ja proponuje aby powstal jail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Bym zagrał. Dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Chętnie pogram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi