Kristo Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Witam Prosił bym o odbanowanie tego Gracza: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=13400 ponieważ przez przypadek wcisnąłem nie ten przycisk co trzeba i zbanowałem całkiem czystego gracza a nie tego który miał AIMA, proszę o szybkie UB dla tego gracza. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Toc Ty mozesz dac UB jemu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 leci ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Kurcze całkiem zapomniałem o tym, dzięki za przypomnienie @scavanger , UB poszło dla kolegi, temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi