Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Mam na imie Sylwia. ----- Dlugo gram w waszych serwery ale szkoda ze dzisiaj sie dolaczylam w forum! I jeszcze cos, nie jestem polka! czyli mieszana ;D powiem TAK, [ Ojciec jest anglikiem mieszka w U.K London ] A matka jest polka mieszka w polsce ZAMOSC, a ja w Lublinie studiuje.. Juz prawie 7lat jestem w polsce ale nie pelna czyli wiele razy jechalam w swoim kraju. Kilka razy moge wam zrobic pomylka w pisaniu bo dokladnie w U.K jest onnym slowa to jest normalnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Mało co widać. Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 No cześc :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Witam Cię bardzo serdecznie i zapraszam do wspólnej gry na DD2#1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Mało co widać. Witaj. Czyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Siema Zawitaj na JB [bUDYNIOWIEC] Wandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi