isrin Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Data i godzina: 27.12.2014r godzina 2:00 Nick admina/gracza, który zawinił: Siwy. Dowody: SS'y http://www31.zippyshare.com/v/17723366/file.html Świadkowie: Eskejp Uzasadnienie:A wiec Radon walił cały czas z HE i się go grzecznie spytałem czy umie tylko z HE nawalać , odpisał mi że tak i czy mam z tym jakiś problem i dodał "Frajerku" wiec jak on tak zaczął to ja dodałem "morda dziecko" no uznałem go za dziecko ponieważ dorosły by od razu z mordą do mnie nie wyskoczył a co mnie zaciekawiło odkryłem że Radon jest gejem ponieważ chciał żebym mu ssał. Dobra ciul z nim dziecko jest dzieckiem, że lubi w dupę to jego broszka ale to że napisał do mnie "ssij mi pałę" tak jak widać na ss mnie oburzyło ponieważ ja gejem nie jestem i to dla mnie jest obraza, dla was pewnie też bo jak by ktoś podszedł do was na ulicy i by powiedział "ssij mi pałę" to w mordę by dostał no nie ?? założę się że tak tyle że teraz będziecie bronić siwego i powiece że to jest niecywilizowane. Ale dalej się rozpisując napisałem do siwego raz na u@ drugi raz 3 4 5 6 7 8 9 I za 10 napisałem "Śiwy czy ty czytasz u@" Odpisał żebym nie spamił bo mnie zbanuje "widać to na ss" Czyli tak Siwy nie banuje za obraze ale jak ja mu napisze "ssij mi pale" to wylece na 1/3h i właśnie w tym momencie to będę testować, admin broni swoich przyjaciół z gry bo z reala pewnie nie ma skoro oni dla niego tyle znaczą i nie banuje ich za obraze. Proszę o rozmowę z tym adminem na TS ( chciałbym być przy tej rozmowie ) Edit: Napisałem mu "ssij mi pałę" i dostałem bana na 1 dzień czyli za takie coś banuje. Ss'y proszę. http://www77.zippyshare.com/v/27507064/file.html Ale skoro kolegów nie zbanował to ja prosze o UB P.S: Ss'y są troszkę pomieszane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 http://speedy.sh/qtJWJ/Obraza-Admina.bmp . Jakich kolegów? Co ty wgl robisz koleszko? Myślisz że ty mi będziesz rozkawywał na u@ kogo mam zbanować? Spamowałeś mi "eeee" "eeee" "eee" i raz napisałeś że ktoś Cię tam obraża, więc napisałem żeby się ogarneli bo bany się posypią. Widać co napisałeś na ssie i zapytałem się Ciebie czy to było do mnie, odpowiedziałeś że tak, więc nie wiem w czym problem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Z tym problem że Radon mnie obraził i o tym Ci spamowałem , napisałem raz na u@ "eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee" żeby zobaczyć czy czytasz u@ się okazało ze tak , pisałem do Ciebie "ssij mi pałę" bo nie wiem dla Ciebie może to jest normalne że chłopcy do Ciebie mówią takie coś i tobie to pasuje dla mnie jest to obraza i jak potem się okazało dla Ciebie też to nie wiem czemu nie zareagowałeś gdy Ci spamiłem o tym że Radon mnie obraził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 A więc tak zapoznałem się ze skargą i z dowodami... Siwy jesteś dla gracza a nie pilnujesz swoich 4 liter zbanowałeś IsRiN a gościa który go tak obraził nie zbanowałeś a więc ja uważam skarge za słuszną i z mojej strony by poleciało ostrzeżenie za nie przestrzeganie regulaminu admina czyli najważniejszego 1. Admin jest dla graczy i serwera - nigdy odwrotnie! spamował słusznie jak nie reagujesz na u@ ciężko na sec zerknąć w konsole... gra ważniejsza.... 6. Głównym celem admina jest zaprowadzanie porządku na serwerze. Na drugim planie jest gra. Admin musi być stanowczy i konsekwentny. 8. Admin reaguje na wszelakie próby łamania regulaminu serwera. Nie dopuszcza do sytuacji, że na serwerze się bluzga lub wyzywa innych graczy. tyle z mojej strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Tak jak napisał ProSatanek, dla mnie również skarga słuszna. Dla admina wędruje punkt ostrzeżeń za brak reakcji w stosunku do wcześniejszego łamania regulaminu przez graczy, brak reakcji na u@, ale kolega nie dostaje UB ze względu na fakt, że również bez winy nie jest i ban swoją drogą po ostatnim tekście jak najbardziej słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi